Gastvrije kop koffie 10/100, glashelder en gastvrij!

100 gastvrije koppen koffie, met mooie en inspirerende verhalen als resultaat! Wil je ook deel uitmaken van mijn 100 gastvrije koppen koffie project? Stuur me een berichtje en we plannen iets waar en wanneer jou dat uitkomt!

 

Soms zie of spreek je mensen een lange tijd niet, maar kun je toch gewoon de draad weer oppakken. Met een glimlach op mijn gezicht om dat besef verliet ik het Interpolis gebouw na mijn afspraak met Eefje Schutselaars. Dat onze mama’s zussen zijn heeft onze band als kind niet bijzonder close gemaakt. Nu we beiden volwassen zijn blijkt er toch een klik/familieband te zijn.

interpolis2Getriggerd door eerdere blogs nam Eefje contact met me op en nodigde me uit bij haar werkgever, Interpolis. Altijd wanneer ik dit gebouw binnenga voelt het goed, een prettig pand en een gastvrije omgeving. Al 12 jaar werkt Eefje bij Interpolis, sinds 2015 als Management Assistente Marketing Particulieren. Met een heerlijke kop koffie nemen we plaats in de ‘Oorstoelen’ (Jurgen Bey), voor een beetje privacy tijdens ons gesprek. Deze omgeving past Eefje als een warme jas, zo enthousiast praat ze over haar Interpolis-loopbaan tot nu toe. Die Interpolis-jas vertelt dat “Glashelder meer is dan een belofte: dat het een is houding waarin Interpolis zich wil onderscheiden. Zodat klanten direct weten waar ze aan toe zijn, wat ze kunnen doen om schade te voorkomen of te beperken. Verzekeringen zijn duidelijk en transparant, beloftes worden nagekomen en problemen concreet opgelost. Dat Interpolis helpt als het erop aankomt.” We praten verder over wat dit doet met sfeer, verantwoordelijkheid en flexibel werken. En ook wat dit betekent voor betrokkenheid, trots en ruimte om een tikkeltje eigenwijs te kunnen zijn. Eefje bekijkt alles met een gastvrije blik, we blijken elkaar daar heel erg makkelijk in te vinden. Zou het aan de genen liggen?

interpolisIIINatuurlijk halen we ook persoonlijke herinneringen op. We lachen, fronsen en verbazen ons over een aantal familie anekdotes. En nee, we hoeven als familie de deur niet bij elkaar plat te gaan lopen maar het is goed dat je elkaar weet te vinden als het nodig is! We hadden nog veel langer door kunnen praten maar voor nu was het tijd om te gaan. Met de mededeling dat haar man Michiel ook wel een kop koffie wil drinken (uitnodiging aanvaard) en de groeten aan de rest van de familie nemen we afscheid.

Dank lieve Eefje voor een hele bijzondere ochtend, je bent een heel bijzonder mens!