Gastvrije kop koffie 23/100, if we all Jump, we will move the world!  

100 gastvrije koppen koffie, met mooie en inspirerende verhalen als resultaat! Wil je ook deel uitmaken van mijn 100 gastvrije koppen koffie project? Stuur me een berichtje en we plannen iets waar en wanneer jou dat uitkomt!

Fijn om te ervaren dat de gastvrije koppen koffie ook ‘onbekenden’ aanzet om spontaan contact met me op te nemen! Zo ben ik bij Anouk Joosten aan haar eettafel beland in Tilburg. Behalve dat ze aangaf dat de blogs haar aanspreken delen we veel Efteling contacten en kent ze mijn achtste gastvrije kop koffie al sinds de kleuterschool.

Maar liefst 15 jaar heeft Anouk bij de Efteling gewerkt, onder andere als reserveringsmedewerkster. Beleving, betovering en gastvrije dienstverlening zijn sleutelwoorden die haar functie typeerden. En nog steeds draagt ze dit uit bij alles wat ze onderneemt. Zo heeft ze sinds haar vertrek bij de Efteling op vrijwillige basis als Eventmanager gewerkt bij De Broekriem, een platform voor werkzoekenden die met elkaar in contact komen door netwerkbijeenkomsten, sollicitatietrainingen etc. Nog steeds is ze daar als gastspreker actief. Inmiddels werkt ze, na enkele wendingen in haar persoonlijke leven, sinds mei van dit jaar bij een bedrijf in de Retail sector. “Een hele andere branche, maar ook hier mag ik de spin in het web zijn. Ik pak graag aan en zie werk liggen, en die ruimte wordt me hier zeker geboden.”

UnknownOp mijn vraag wat de toekomst haar gaat brengen antwoordt ze: ”Ik heb wel een droom, iets wat ik wil doen als ik later groot ben. Ik wil mijn kennis en ervaring inzetten om anderen (individuen, teams, organisaties) te inspireren en in beweging te brengen; wie ben je, waar sta je, wat kun/wil je bereiken en wat is daar voor nodig. Verbinden door een beleving die raakt, bijblijft en iets in gang zet, dat is waar ik energie van krijg!” Ze heeft al een start gemaakt om die droom uit te laten komen; vorig jaar is ze Jump Movement Certified Professional geworden. Jump Movement bouwt met behulp van deze Professionals aan een beweging die mensen met elkaar in contact brengt via de Jump Movement gespreksmethode. Het helpt mensen in zeer korte tijd te bepalen waar ze staan en wat hun volgende stap wordt. De Jump kan persoonlijk, gericht op organisatieontwikkeling of onderdeel van een Meeting & Event zijn. Anouk is zichtbaar enthousiast over de Jump Movement methode en bruist van nóg meer plannen en ideeën om haar droom verder uit te laten komen.

0000548_tilburgse-bol-witte-choc-bol_550Beste Anouk, sterk mens, dank voor de gastvrije ontvangst in je eigen huis met heerlijke Tilburgse traktatie. Wie weet kom ik nog eens terug voor een Jump!