Gastvrije kop koffie 8/100, een SQALA aan gespreksonderwerpen

100 gastvrije koppen koffie, met mooie en inspirerende verhalen als resultaat! Wil je ook deel uitmaken van mijn 100 gastvrije koppen koffie project? Stuur me een berichtje en we plannen iets waar en wanneer jou dat uitkomt!

 

Al een aantal jaar ben ik een van de organisatoren van Berkel-Enschot aan de Kook, een running logo BEADKdiner voor en door Berkel-Enschottenaren. Toen Danique, bij een bezoek aan haar kapper (!), hierover hoorde praten nam ze contact met me op: ‘Dit wil ik in Koolhoven gaan organiseren!’. Tekst en uitleg is snel en graag gegeven, gastvrij bij Danique thuis op de koffie dus deze keer.

De kennismaking is hartelijk en spontaan, het ijs meteen gebroken. Met een mok koffie aan de keukentafel zoeken we al snel naar gemeenschappelijke (Tilburgse) connecties. Dat blijken er niet eens zo heel veel te zijn, maar zo voelt het wel op een of andere manier. Wat haar drijft om ‘Koolhoven aan de Kook’ op te zetten is bourgondische gezelligheid, verbinding in de wijk en het leren kennen van nieuwe mensen. Onze werkwijze en frisse ideeën zijn snel gedeeld, ze kan zo starten…!

sqalarecruitmentDanique is mede-eigenaar van SQALA Recruitment, specialist in het werven en selecteren van office-personeel op MBO-, HBO- en WO niveau. Onderscheidend? De website zegt van wel: verfrissend, persoonlijk en kundig, met passie voor recruitment! Ruim 20 jaar ervaring brengen Danique en haar 2 collega’s daarvoor mee.

Ze gaan op zoek naar de ultieme match, alleen dan worden opdrachtgever en kandidaat aan elkaar voorgesteld. Dat betekent heel veel koppen koffie bij de bedrijven, op het SQALA kantoor of op een externe locatie, het is de kracht van persoonlijke contactmomenten. Wat opvalt aan de aangeboden vacatures is dat het om bijna allemaal fulltime functies gaat. Gezien het aanbod van parttime werkzoekenden maakt dat de uitdaging om de geschikte kandidaat te vinden nog groter… Maar dat is wat Danique wil, iedere dag het verschil mogen maken voor die ene werkzoekende of werkgever!

Beste Danique, wat ben je een ontwapenend mens, dankjewel voor een vrolijke ochtend waarin een SQALA aan onderwerpen voorbijkwam. En ik wens je veel succes met de eerste editie van ‘Koolhoven aan de Kook’!