Gastvrije kop koffie 9/100, het roer om.

100 gastvrije koppen koffie, met mooie en inspirerende verhalen als resultaat! Wil je ook deel uitmaken van mijn 100 gastvrije koppen koffie project? Stuur me een berichtje en we plannen iets waar en wanneer jou dat uitkomt!

 

zininOp mijn initiatief een kop koffie gepland bij ZinIn in Oisterwijk met een oude bekende, Monique Andersen. In de periode 2010-2011 hebben we allebei deel uitgemaakt van Serviceclub Ladies’ Circle De Lind. We zijn elkaar uit het oog verloren, volgen van elkaar alleen dat wat er op Facebook gedeeld wordt. Zo heeft ze mij de indruk gegeven dat ze er, na haar scheiding, best goed in geslaagd is haar leven weer op de rit te krijgen. Waarom ik dat denk? Door de veranderende toon en content van haar posts! Nieuwsgierig als ik ben wil ik weten of dat echt zo is …

Het gaat goed met Monique, ze woont lekker en ook haar kinderen doen het goed. Ze is gaan ondernemen met Forever Living Products, wereldwijd de grootste teler, producent en distributeur van Aloë Vera producten. Als ‘business owner’ bepaalt ze haar eigen inzet en agenda en bouwt ze aan haar persoonlijke klantenkring. Ze adviseert, coacht en verkoopt de voedings-, verzorgings- en schoonheidsproducten. Ze vertelt dat ze teamleden helpt hun eigen business op te zetten met als doel het creëren van meer keuzevrijheden in hun leven. “Te vaak worden persoonlijke dromen aangepast aan iemands financiële situatie. Als mensen, door aan de slag te gaan met Forever, hun dromen (weer) kunnen waarmaken ben ik ook happy, dat geeft mij heel veel voldoening”, aldus Monique.

foreverWanneer gewenst of nodig heeft ze contact met andere ‘owners’, waar dan ook ter wereld. Want FLP, dat doe je samen. Deze Amerikaanse werkwijze komt op ons Nederlanders al snel overdreven over. Om heel eerlijk te zijn ben ik zelf ook geen fan van dit soort bedrijfsconstructies. Dat heeft niets te maken met de producten, maar alles met mijn gevoel, het moet bij je passen. En bij Monique past het, ze heeft de smaak te pakken. Net terug van een wereldwijde ‘meeting’ in Dubai vertelt ze bevlogen wat Forever Living Products haar gebracht heeft. Van nieuwe vrienden en avonturen in de woestijn en op de rooftopbar, maar ook van de energie en collegialiteit tijdens de plenaire sessies. Zo enthousiast als ze is straalt ze tegelijkertijd ook heel veel rust uit. Mooi om te zien. Want volgens mij heeft het haar vooral dat gebracht; rust en balans in haar leven!

Het was leuk om weer bij te praten Monique! Van en naar alle dames van onze Ladies’ Circle blijft er toch altijd een lijntje lopen. Want ook een serviceclub doe je samen!