De geur van gastvrijheid is NU verkrijgbaar!

“…Dat magische gevoel heb ik ook met koffie. De geur van koffie is voor iedereen herkenbaar. Koffie is genieten, samen of alleen. Het breekt ijs en maakt sfeer, en zorgt ook vaak voor een moment van rust of ontspanning. Daarom is koffie voor mij, samen met een puntje versgebakken appeltaart, de geur van gastvrijheid!” (Pascale Vugts)

NIEUW: De geur van gastvrijheid – veerkracht (II) € 18,50

Deze editie van De geur van gastvrijheid gaat over veerkracht. Veerkracht heeft altijd een positieve lading, net als gastvrijheid. En iedereen die heeft meegewerkt aan dit boek laat in zijn of haar verhaal veerkracht zien. Gegoten in strijdlust, kwetsbaarheid, wilskracht, flexibiliteit of creativiteit. 25 persoonlijke verhalen van Noord-Brabantse ondernemers, opgetekend tussen juli 2021 en mei 2022. Gastvrijheid is de rode draad gebleven, en is misschien nog wel belangrijker geworden dan voor de pandemie. Het lange tijd moeten missen van ‘live’ ontmoetingen met andere heeft onze behoefte aan warme en persoonlijke aandacht alleen maar aangewakkerd. Laten we hopen dat dit zo blijft.

Bestel direct

De geur van gastvrijheid (I) € 18,50

De geur van gastvrijheid is voor iedereen uniek. In dit (pré corona) boek staan 55 gastvrije verhalen van ondernemende Brabantse mensen opgetekend. Persoonlijke gesprekken, gevoerd in hun favoriete horecagelegenheid, aan hun bureau of aan de keukentafel. Soms klein en verrassend, soms prominent aanwezig; iedereen heeft een eigen gastvrij verhaal! De korte verhalen zijn inspirerend en prikkelend, met quotes die uitnodigen om verder te lezen.

Bestel direct

De geur van gastvrijheid – veerkracht & de geur van gastvrijheid (II & I) € 32,50

Je raakt nooit uitgelezen over gastvrijheid. En er is altijd plaats voor inspirerende verhalen. Daarom kun je beide edities van De geur van gastvrijheid ook in één keer bestellen. Een buitenkansje! En het begin van een unieke serie…

Bestel direct

Bestel hier:De geur van gastvrijheid - veerkracht (II)
€ 18,50
De geur van gastvrijheid (I)
€ 18,50
De geur van gastvrijheid - veerkracht & De geur van gastvrijheid (II & I)
€ 32,50


Verzendkosten € 4,25
Totaal